Custom-made

Het ontwerpen van op maat gemaakte kleding is een zeer persoonlijk project waar een ontwerp bedacht wordt, schetsen worden getekend en het stuk wordt gemaakt allemaal in lijn met je persoonlijkheid. Dit kan een trouwjurk zijn, suite kleding, een avondjurk of zelfs een bestaand ontwerp uit de Slow Sale collectie die aangepast kan worden naar jouw wensen.

Stuur me een bericht voor meer informatie


Hoe werkt het?

Inspiratie & ideeën

Het creatieproces is gebaseerd op het delen van ideeën. Tijdens een eerste ontmoeting leren we elkaar kennen en zullen we jouw verschillende inspiraties, verwachtingen en wensen bespreken.

Design

Na een korte brainstorming en rekening houdend met jouw lichaamsbouw, zullen verschillende schetsen en stoffen voorgesteld worden. Tijdens deze fase zullen we dieper op het ontwerp ingaan en zullen jouw lichaamsmaten worden opgemeten.

Creatie

Deze fase start met het maken van jouw gepersonaliseerd patroon en het maken van een prototype. Een pasafspraak is nodig om te zien hoe het stuk op jouw lichaam valt. Pas na al deze stappen, zal het uiteindelijke stuk gemaakt worden in de gekozen stof.

Robe de mariée Pourkwa Pa
Fashion designer - Pourkwa Pa - Wedding

Interesse in custom-made?

Laten we over jouw project praten en laten we samen kiezen voor een meer duurzame mode